Groep 6

Welkom in groep 6!

 

In onze klas zitten 28 kinderen.

Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag staat juf Kitty voor de groep. Op de dinsdagen is juf Tamara er.

Daarnaast is er extra ondersteuning door juf Marthe en juf Tamara.

 

's Morgens als we op school komen beginnen we altijd met lezen. Normaliter zijn de  reken -en spellessen voor de pauze gepland. Verder hebben we onder andere   taal,begrijpend lezen, verkeer,engels en de Vreedzame school. In de middag werken we aan een project. We zijn bezig met onderzoekend leren. Samenwerken is belangrijk!

 

 

BERICHTEN

17 mrt 2018 - Schoolvoetbaltoernooi voor meisjes (groepen 5 t/m 8)
Dit jaar organiseert voetbalvereniging DTS in samenwerking met Sport Servicepunt Langedijk een schoolvoetbaltoernooi voor meisjes voor de basisscholen van Langedijk. Alle meisjes van de groepen 5, 6, 7 en 8 nodigen wij uit om hieraan mee te doen.

 

Woensdagmiddag 11 april 2018 op de voetbalvelden van DTS te Oudkarspel

 

Teams worden gevormd met meiden uit groep 5 en 6 samen, en meiden uit groep 7 en 8 samen. Alle teams spelen 7 tegen 7. Dus ook de groepen 5 en 6. Dat was voorgaande jaren 4 tegen 4 maar dit hebben ze veranderd omdat ze dan bij winst kunnen doorstromen naar de regiofinale waar ook 7 tegen 7 wordt gespeeld. 

 

Aanmelden voor dit toernooi kan op twee manieren: door strookje in te vullen en in te leveren bij de leerkracht of door een mail te sturen aan helenklos@gmail.com.

Onder vermelding van ALLE gegevens die op het strookje gevraagd worden. De uiterste inschrijfdatum is dinsdag 20 maart 2018.

 

Als er ouders zijn die het leuk vinden om vooraf te oefenen met de meiden dan kunnen ze dat op eigen gelegenheid doen. Vanzelfsprekend stellen wij het zeer op prijs wanneer de ouders/verzorgers aanwezig zijn bij dit gezellige toernooi.

 

Met sportieve groet,

Juf Mirjam en Manon en Helen


11 feb 2018 - Optreden carnaval
De kanjers van groep 6 hebben tijdens de carnavalviering een optreden verzorgd.

om deze terug te zien, kunt u hier klikken.

Onderdeel van Atrium Scholen, voor Katholiek Primair Onderwijs in Langedijk en Omstreken.