Nieuws

19 maart 2018

Nieuw logo voor de Koolvlet

Vandaag hebben wij onze nieuwe huisstijl geopend door het hijsen van de nieuwe Koolvletvlag! We hebben een nieuw logo!

Dit heugelijke feit werd muzikaal ondersteund door groep 8.

 

Waarom een nieuw logo? Omdat we trots zijn op onze school!

 

Natuurlijk zie je op het nieuwe logo weer een Koolvlet waarbij onze kinderen centraal in de boot zitten, op weg naar een gelukkige toekomst. Met zijn allen zitten we op koers en doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat onze leerlingen zich optimaal ontwikkelen door modern en betrokken onderwijs te bieden.

 

 


Nieuw logo voor de Koolvlet
Communicatie is belangrijk. En daarom hebben wij sinds januari deze nieuwe website. Via de website verloopt nu zoveel mogelijk van onze communicatie met de 'buitenwereld' en met name met ouders. 

Wat staat er op de planning, wat gebeurt er zoal in de groepen, de laatste nieuwtjes en natuurlijk belangrijke informatieachtergrond over ons onderwijs.

 

De oranje en paarse kleuren van onze huisstijl zijn nu niet alleen zichtbaar in ons gebouw maar ook in al onze communicatiemiddelen.

 

Ook benieuwd naar het filmpje van het hijsen van de vlag? Die kunt u hier vinden.

  

De Koolvlet is samen met dertien andere scholen een onderdeel van Allente. Allente vormt het bestuur voor opvang en onderwijs met een openbaar karakter, algemeen bijzonder en katholiek identiteit in Heerhugowaard, Langedijk en Alkmaar.