Nieuws

22 november 2018

Sinterklaas op De Koolvlet

Bijna is het weer zover. Sinterklaas komt weer naar Nederland. Op school vieren wij het feest van Sinterklaas natuurlijk ook.

 

We hebben een lijstje gemaakt zodat u niets kunt missen.


Sinterklaas op De Koolvlet
Dinsdag 27-11-2018

Vandaag mogen de kinderen van alle groepen hun schoen zetten op school.

 

Woensdagochtend 28-11-2018

Zodra de schooldeur open gaat verzamelen we met de kinderen voor de deur

van de eigen klas, zodat we met z’n allen kunnen kijken wat we in onze schoen hebben gekregen. We gaan pas naar binnen als iedereen er is dus zorg dat je op tijd bent.

Vandaag mogen de kinderen van groep 1/2 en 3 verkleed als Sint of Piet naar school komen want het is pietenochtend. Een gezellige ochtend met pietengym.

 

Donderdagochtend 29-11-2018

Vandaag gaan de groepen 1 t/m 4 naar het Sinterklaaspakhuis in de Broekerveiling. We vertrekken meteen om half 9 dus kom op tijd. Bent u in het bezit van een museumjaarkaart wilt u die dan meegeven aan uw kind?

 

Woensdag 5-12-2018

Het is eindelijk zover. Sinterklaas komt vandaag op De Koolvlet.

 

Je wordt vandaag om 8.30 uur verwacht in de klas. De deur gaat om 8.25 uur open. We lopen met de hele klas naar het plein om de Sint te verwelkomen.

 

Natuurlijk mag u als ouder meegenieten van de aankomst van Sinterklaas. We zouden het wel fijn vinden als u buiten in het aangegeven oudervak wil gaan staan, zodat alle kinderen goed zicht hebben op de aankomst van de Sint.

Onderdeel van Atrium Scholen, voor Katholiek Primair Onderwijs in Langedijk en Omstreken.