Groep 1/2a

Welkom in groep 1/2 A!

 

Wij zijn Thea en Paula, de leerkrachten van deze geweldige groep. In onze klas hebben we dit jaar uitdagende hoeken gecreëerd waaronder: het atelier, de bouwplaats en de ontdekhoek. In deze hoeken gaan de leerlingen zichzelf uitdagen en op zoek naar hun talent. 

 

Wij gymmen op maandag en donderdag, indien het regent komt het ook voor dat wij op andere dagen van de week bewegingsonderwijs hebben. 
Ook de fruitdagen zijn op deze dagen. Natuurlijk mogen de kinderen ook op andere dagen fruit mee naar school nemen. 

 

Via deze pagina zullen wij u regelmatig op de hoogte stellen over de ontwikkelingen en activiteiten in de klas. Ook kan u hier de belangrijke data vinden.

 

Dit zijn wij:

 

 

 

juf Thea

ma-di-vrij

juf Paula

wo-do

 

 

BERICHTEN

09 sep 2019 - Thema
Wat leuk dat u een kijkje neemt op onze pagina!
Zoals wij ook op de informatie-avond hebben aangegeven zijn we met heel veel plezier begonnen. De eerste twee weken zijn we vooral bezig geweest met Blok 1 van De Vreedzame School. Aan de hand van deze methode hebben we elkaar leren kennen, regels gemaakt en kennis gemaakt met het reilen en zeilen in de groep. Blok 2 gaat over het zelf oplossen van conflicten. 
Vanaf nu gaan we ons verder vooral richten op het thema van de kinderboekenweek. Wij zullen ons vooral bezig houden met op reis gaan naar een andere tijd! Indien u leuke boeken of ander materiaal heeft die hier bij past mag u dit mee geven aan uw zoon of dochter. 

 


Onderdeel van Atrium Scholen, voor Katholiek Primair Onderwijs in Langedijk en Omstreken.