Groep 5

Dit zijn onze leerkrachten:

juf Femke

ma-di-do-vr

juf Kitty

wo

 

Groep 5

In groep vijf zitten 24 toppers. Wij zijn het jaar super goed begonnen en het voelt nu al als een hechte klas. In zijn ze geconcentreerd en gemotiveerd aan het werk!

 

Leerdoelen komende periode

Als u graag op de hoogte blijft over onze leerdoelen in groep 5, kunt u onderstaande informatie gebruiken. Als u op de vakken klikt, wordt u doorverwezen naar de juiste pagina op onze website. Hier kunt u dan het betreffende blok opzoeken.

 

Wij zijn op dit moment met de volgende leerdoelen bezig:

Rekenen: Blok 3

In dit blok leren de kinderen dat delen eigenlijk herhaald aftrekken is. Daarnaast gaan we verder leren over klokkijken. 

Spelling: Blok 4

We leren twee nieuwe categoriën: komma-s-woord en verkleinwoord met etje. Bij de grammaticales leren ze ook hoe ze de persoonsvorm kunnen vinden

Taal: Thema Nacht

In dit thema leren we allerlei woorden rondom het thema Nacht. De kinderen leren meer over poezië

De Vreedzame School: Blok 3

In dit blok krijgen de kinderen een stem. We stimuleren dat ze een eigen mening hebben, maar dat de mening van de een niet altijd de mening van een ander is. 

 

 

De Koolvlet is samen met dertien andere scholen een onderdeel van Allente. Allente vormt het bestuur voor opvang en onderwijs met een openbaar karakter, algemeen bijzonder en katholiek identiteit in Heerhugowaard, Langedijk en Alkmaar.