Groep 5

Dit zijn onze leerkrachten:

juf Femke

ma-di-do-vr

juf Kitty

wo

 

Groep 5

In groep vijf zitten 24 toppers. Wij zijn het jaar super goed begonnen en het voelt nu al als een hechte klas. In zijn ze geconcentreerd en gemotiveerd aan het werk!

 

1 april

Op 1 april was er een luizencontrole voor de kinderen. De kinderen werden digitaal gescand op luizen. Veel kinderen trapten er in en wat hadden wij lol. :) 

 

Thuisonderwijs

Vanaf 19 maart werken de kinderen thuis. Wij zien dat de kinderen onwijs hard werken en we zijn heel erg trots op hen. Van sommige ouders krijgen wij hele leuke foto's waar op hardwerkende groep vijfers te zien zijn. Wat worden wij hier gelukkig van! 

 

 

Leerdoelen komende periode

Als u graag op de hoogte blijft over onze leerdoelen in groep 5, kunt u onderstaande informatie gebruiken. Als u op de vakken klikt, wordt u doorverwezen naar de juiste pagina op onze website. Hier kunt u dan het betreffende blok opzoeken.

 

Wij zijn op dit moment met de volgende leerdoelen bezig:

Rekenen: Blok 6

De kinderen leren grote minsommen en plussommen uit te rekenen. De kinderen leren delen uit te rekenen doormiddel van de hulpsom.

Spelling: Blok 7

De kinderen leren het colawoord. 

Taal: Thema

De Vreedzame School: Blok 4

 

 

De Koolvlet is samen met dertien andere scholen een onderdeel van Allente. Allente vormt het bestuur voor opvang en onderwijs met een openbaar karakter, algemeen bijzonder en katholiek identiteit in Heerhugowaard, Langedijk en Alkmaar.