Nieuws

11 december 2020

nieuw contactpersoon van Centrum voor Jeugd en Gezin

Beste ouders,

 

Middels dit bericht wil ik u informeren dat ik in verband met een andere baan geen contactpersoon meer ben van de Koolvlet. Mijn collega Erika Katoen zal vanaf 1 januari uw nieuwe contactpersoon zijn op de Koolvlet. Hieronder stelt zij zich aan u voor. Ik wil u bedanken voor de fijne gesprekken die ik heb gehad.

 

Hartelijke groeten,

 

Annemarie Schaap

 

 


Mijn naam is Erika Katoen en ik ben al langere tijd werkzaam als JGcoach bij het CJG in Langedijk.

U kunt bij mij terecht als u opvoed- of andere vragen heeft rond of over uw kind. Ik kan met u meedenken over een oplossing of een eventuele aanpak.

Ook kan ik u informeren over wat het CJG kan bieden of u en/of uw kind doorverwijzen naar passende hulp. Belangrijk om te weten is dat de gesprekken vertrouwelijk zijn. Ik deel alleen informatie met school na toestemming van u.

 

Vanwege de corona-maatregelen is er op dit moment geen inloopspreekuur voor u op school. Wel kunt u mij bellen, appen of mailen om een afspraak te maken. Ik bepaal dan samen met u waar en hoe het gesprek plaatsvindt. Ook kunt u een afspraak maken via de leerkracht/school.

 

Ik wens u fijne feestdagen en tot in het nieuwe jaar!

 

Hartelijke groeten,

 

Erika Katoen

Jeugd en Gezin coach - Centrum voor Jeugd en Gezin 06-22098206 | * e.katoen@gemeentelangedijk.nl

De Koolvlet is samen met dertien andere scholen een onderdeel van Allente. Allente vormt het bestuur voor opvang en onderwijs met een openbaar karakter, algemeen bijzonder en katholiek identiteit in Heerhugowaard, Langedijk en Alkmaar.